Single Blog

VREAU SĂ FII SĂNĂTOS

Vreau sa fiu sanatos

EROII NOȘTRI OAMENI DE ONOARE, VIZIUNE, DEDICAȚIE ȘI VALORI

“VREAU SĂ FII SĂNĂTOS, DE-AIA TE SECHESTREZ ÎN CASĂ, TE BAT ȘI ÎȚI IAU DREPTURILE”
…apoi… îți cânt: “si eu sunt un om… mă spăl și pe mâini”:))) …ca și cum eu am venit de la coada vacii și trebuie să mi se spună ca unui idiot să mă spăl pe mâini!

Mă întreb cum se face că acești oameni extraordinari, ca această femeie din video, ca doctorița Anca Nițulescu – româncă de-a noastră, și ca mulți alții ca ei, nu ne conduc pe noi? Cum se face că integritatea, geniul, angajamentul autentic și spiritul ființei umane sunt îngenunchiate, bătute, încarcerate, sabotate?

Răspunsul meu este că acest lucru se întâmplă DIN CAUZA NOASTRĂ a tuturor, din cauza pasivității, lipsei de interes. Focusul majorității este pe cât sex are sau n-are, câți bani are sau n-are, pe cine mai fraudează, cât respect îi dă bărbatu’ cu două facultăți (care se consideră superior!?), cât preș este și cum să-și ridice ochii din țărână, cum să crească copilul (de parcă nu ar știi că doar dragostea îl hrănește), când o să fie fericit/ă… cât de bine dă, ce-i scris în stele, etc.

MOMENTUL DE TREZIRE ESTE A C U M!
Sau experiențele animalice din Auschwitz ne pasc pe toți; deja se văd în bătăile oamenilor în fața curții lor.
Ascultați o femeie cercetător, în”țara democrației”:))) Hilar! Ce idioți suntem să ne lăsăm manipulați de niște nulități sociopate!

Propun următoarea ACTIUNE, ca să informăm toată planeta, cu titlu:

“ÎN ROMÂNIA SE FAC VACCINURI DOAR…. LA CERERE:)”

Dacă dați mai departe această postare măcar la doi oameni cu luminițele aprinse în cap și acest video (pe lângă cel al doctoriței Anca Nițulescu) apoi, dacă ei doi dau mai departe la alți doi alți oameni cu creier, până duminică seara, cel puțin toată țara poate lua cunoștință de ce se întâmplă.

APOI TOATĂ POPULAȚIA TĂRII care a aflat, se identifică cu acest mesaj și nu dorește să fie omorâtă cu vaccinuri – LA UN SEMNAL DE LA DOCTORII CU COLOANĂ VERTEBRALĂ – SĂ SE ÎMBRACE CU VERDE, chiar doar și cu o eșarfă,
SĂ IASĂ ÎN STRADĂ,
SĂ SE AȘEZE JOS, PE PĂMANT,
ÎN FAȚA CASELOR, PE DRUMURI,
ORIUNDE SE AFLĂ,
PAȘNIC,
RESPECTUOS,
FĂRĂ VORBĂ,
ÎN PROTEST MUT, …
POATE DOAR CU RUGĂCIUNEA MENTALĂ PENTRU CA UNIVERSUL SĂ ARDĂ IGNORANȚA DENSĂ DE PE ACEASTĂ PLANETĂ!

NUMAI NOI PUTEM SĂ NE APĂRĂM DREPTUL ASUPRA CORPULUI NOSTRU, dreptul de a avea un cuvânt de spus în viața noastră și a nu ne lăsa omorâți ca oile.

Comments (0)

© Copyright 2020 - Connie Larkin