Single Blog

“SUFĂR DE UN SINDROM CRONIC DE ENERGIE SI FERICIRE” Dr. Pankaj Naram

Martie 2020.

Eram în Bombay  (indienii conservatori continuă să-și cheme orașul cu numele dat de englezi:), iar eu nu m-am hotărât încă la cum să-l chem, mai ales că am investit destul effort în a mă disciplina să îi spun Mumbai..:)

 

A doua zi, luni, aveam avion spre casă, iar în acea duminică leneveam într-un hotel din Bandra (cartier de bogătani și stele de Bolywood), un hotel unde mă simt ca acasă.

Căutând nu știu ce, pe internet, am dat de ceva care mi-a captat atenția instant. Vedeam un indian, doctor,  care arăta viu:) Nu puteam să mă desprind de video. Era inspirant, iar ceea ce spunea și cum o spunea îl făcea să-mi apară ca un leader de Educație Ontologică…. deși vorbea despre ceva pe care-l auzeam pentru prima oară: MARME – niște puncte de aplicat pe ele presiune, folosite la a vindeca. Desigur, eram la curent cu ce face acupunctura, lucrul cu meridianele, Ayurveda, exercitii chineești si indiene care folosesc anumite puncte de pe corpul omenesc, dar niciodata nu auzisem de MARME.

 

Povestrea lui, mai ales spusă cu umor de dr. Naram, este hilară.

 

Am ascultat ce am ascultat si am căutat să aflu unde profesează. Am aflat că avea o clinică în Mumbai, la o oră și ceva de unde eram eu, Deși era duminică și nu aveam cum să dau de el acolo, m-am gândit eu, am vrut să iau legatura cu clinica, să văd cum arăta, unde era și să aflu mai multe despre el, sau cum să mă duc la tratament la el.

 

Zis si facut! M-am urcat într-o ricsa și m-am abandonat nebuniei, experientei de libertate, de răscolire a simțurilor pe drumurile pe care mergea conducătorul ricșei mele. Odată ajunsă la clinică, am văzut că era reală:). Clinica arăta chiar foarte bine, și se afla într-o curte frumoasă, cu o gradina cu palmieri ca in filmele de demult.

 

Doctorul Pankaj Naram nu era…..si nu am aflat de la nimeni de-acolo că murise cu doar doua luni înainte, la aeroport, de un atac de cord.

 

Oricum ar fi, a tratat peste un milion de oameni printre care Dalai Lama, Nelson Mandela, Maica Teresa,…ca pe ceilalți pacienți “importanti” nu mi-i aduc aminte.

 

Din martie 2020 și pana acum, un an mai târziu, dr. Pankaj Narama fost prezent pentru mine, în spatiul meu.  Dacă nu era doctor, aș fi spus că este un Landmark Forum Leader, un leader de Educatie Ontologică. Îl ador, pur și simplu.

 

Ieri îl ascultam cu zâmbetul pe buze, învățând niște marme, și am scris câteva lucruri spuse de el. Le voi folosi și în cursurile mele:

“Nimeni nu moare din cauza unei boli,

Fiecare moare când moare!”

Sau:

Nobody dies because of a disease;

You die when you die….”

Ce distracție, Wow!

 

“Când spui că ai o PROBLEMĂ, accesul la emisfera dreapta a creierului se blochează”. Practic mintea ta non-constientă nu te mai poate sprijini.

Dacă, însă, în loc de problemă spui ca ai o PROVOCARE,  începi sa te uiți după posibilități, intri în actiune, și miracole se întâmplă.

 

Este un unghi nou pentru din care mă uit la aceleași lucruri.

 

Nu-i de mirare că îmi place dr. Pankaj Naram.

Poate corpul lui nu mai este în dimensiunea noastră, dar el continuă să trăiască, pentru mine, prin oamenii vindecati deja, prin cei care se vor vindeca folosind marmele pe care el le predă (prin intermediul video-urilor) cu atâta generozitate (cum altfel!?!?), și prin bucuria de viață debordantă. Aceste valori NU au trup! Nu ai cum să le pui într-un trup, așa că nu este necesar să continui să fi într-unul ca să faci o diferență.

 

Aici pun pentru voi, cei care veți citi ce am scris, un video cu 3 sau 4 marme. Spectaculoase!

 

Namaskar!

 

 

 

 

 

Comments (0)

© Copyright 2021 - Connie Larkin