Single Blog

SALUT CU RESPECT, DRAGOSTE SI GRATITUDINE

A Y A H U A S C A

Îți aduc omagiu, îți multumesc pentru viața mea!

 

Acum câteva zile eram în mijlocul unui interviu live în care am spus că Ayahuasca mi-a redat viața înapoi. Imediat ce am rostit numele plantei interlocutoarea s-a rigidizat, fiind imperios atenționată să facă un “disclaimer” la ce spusesem eu. Știam –  fusesem atentionată în trecut să nu rostesc numele acestei plante dumnezeiești  pe postul acesta TV – dar o luasem drept aberația vreunui creier retardat.

Ca să onorez această plantă, această tradiție, cultură și cunoastere milenară, m-am dat jos din pat la miezul nopții să scriu pentru cei care nu se lasă prostiți de povesti handicapate, cenzură, și au temeritatea să gândeasca cu propriul creier.

Eu trăiesc Educația Ontologică din 1983, viața mea până la un moment dat fiind o oglindire al nivelului experienței mele și cum am aplicat-o. Odată ce mi-am “bifat” cele trei vise avute din copilărie, s-a întâmplat că, fără să îmi dau seama, am devenit atașată/m-am identificat cu ele. Ego-ul (“Identitatea”, cum îi zice în Landmark) mi-a tras-o “educat”, și “iluminat” în timp ce eu “tronam” peste realizările mele.

Viața, cel mai mare și generos învățător, a avut compasiunea să îmi reteze cele trei identificări. Așa se face că am rămas ca la o răscruce bântuită de vânturi, goală, fără nimic de care să mă agăț sau să-l chem “al meu”, pierdută, fără motivația existenței, fără direcție, fără rost, fără încredere în propria mea judecată, o coajă de om  trăind din amintirile despre “cum faci să te comporți din mecanism, adică din Ego”; ființa, la mine, nu mai locuia unde era corpul  meu.

Ca o stafie care se prefăcea ca era om, într-o zi am fost trișată de un prieten. Nu el a facut-o, spiritul a făcut-o PRIN el (cum ar spune Don Juan din cărțile lui Castaneda).

Dan, prieten și absolvent de Landmark, mi-a zis într-o zi, când m-am dus să îl vizitez acasă: “Știi, eu cred că experiența asta cu Ayahuasca este foarte similară cu ce spui tu că ai trăit când ai făcut Est Training”.  În momentul acela parcă ființa mea a venit înapoi în corpul meu, chiar și numai pentru a spune că “da, aveam să merg cu el să fac acea Ayahuasca în Peru”.

În cele din urmă Dan nu a mai mers, iar eu am ales să nu aștept luna Noiembrie stabilită împreună ca fiind cea mai potrivită pentru amândoi, așa că mi-am făcut testamentul și m-am urcat în avion la sfârșitul lunii Iulie 2012.

Deși aveam ca punct de referință revelațiile și învățăturile primite în Est Training nu am sperat, nu am știut, că ruptă cum eram aș mai fi putut fi pusă împreună, că aș mai fi avut vreodată șansa să respir viață.

În doar patru sesiuni (plătisem șapte) m-a vindecat de moarte (a rupt, zdrențuit ghearele Ego-ului care pusese stapânire pe mine). Ca o consecință m-a vindecat de depresie cronică (vedeam totul în negru până atunci).

Fiecare zi în care sunt constientă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru darurile pe care le-a lăsat pe pământ.

Ayahuasca NU ESTE UN DROG în sensul în care se referă oamenii, cu un anumit tip de intelect și interese, la cocaină, heroină, etc…..(despre care nu am habar, oricum, și bănuiesc că și aici este foarte posibil să fim spălati pe creier:) )
Ayahuasca are DMT care se produce în mod natural în creierul nostru, noi îl producem.

Înainte să mă apuc să scriu – în seara asta – am căutat pe Terence McKenna pe Youtube, pentru că am vrut să îl citez. Este atât de amuzant acest om; umorul și cunoașterea lui sunt în continuare hrană pentru cei care pot să primească și vor să gândească pentru ei dincolo de hipnoza nenorocită insuflată de foamea de bani a unora.

El zice, în video-ul pe care îl atașez:

 

“10 minute de DMN (fumat) sunt egale cu 20 de ani de farmacologie”…

Ha, Ha, Ha!!!!!

“Se întâmplă natural în creierul uman, deci

Ce se întamplă aici?”

Cineva spune că cel mai puternic drog, cel mai rapid drog este cel mai natural?”

“Este DMT periculos?!….Doar dacă ți-e frică să nu mori de uimire!!!!”

 

…..Mă întreb ce or fi alcoolul, tutunul, zahărul alb, pesticidele din mâncare, și mâncarea modificată genetic. MOARTE!!!!!!

Ayahuasca: VIAȚĂ.

Informează-te! Gândește!

Nu știu cine cenzurează informații despre lucruri benefice pentru oameni. Refuz să aloc o secundă din viața mea pentru ceva așa de mort, mașină de mâncat bani. Știu că banii nu se pot mânca cu lingura, lopata, butoiul sau orice vas oricât de mare, iar așa zisa putere care vine din EGO doar te păcălește spunându-ți că ești Dumnezeu, că poți tot și ești nemuritor:)

Acestor oameni cred că nici viața nu le va trage covorul de sub picioare ca să-i învețe; sunt prea morți!

 

https://www.youtube.com/watch?v=1WXroiXWfcI

Comments (0)

© Copyright 2021 - Connie Larkin