RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul connielarkin.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile (termen-limită/perioadă de retragere) de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului sau achiziționarea serviciului, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi Asociația Why Not Me, cu sediul în București, Str. Aron Cotruș nr. 53, parter, ap. B2, sector 1, cod poștal 014131; adresa de email: connie@connielarkin.com cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limită de retragere (14 zile) este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract (dacă a 14-a zi cade într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare). Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat, fie dumneavoastră, fie o terță persoană menționată de către dumneavoastră, alta decât transportatorul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere conținutul digital on-line, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line și dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea (ex. ebook).

Din punct de vedere legal, nu trebuie să invoci niciun motiv. Ar fi însă drăguţ să ne oferi o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest tip.

Programele Connie Larkin

Înscrierea făcută este specifică cursului, datei, și locației alese. Toate plățile sunt nereturnabile. Dacă pentru orice motiv nu se ajunge la curs, procedura este următoarea:

  1. Se returnează toată contravaloarea participării la programele noastre dacă cererea este făcută în termen de 14 zile de la înscriere; pentru returnarea plății este necesară comunicarea în scris la adresa din ultimul paragraf al acestei secțiuni.
  2. Dacă înscrierea este făcută chiar înaintea cursului, mai puțin de 14 zile, perioada posibilă de returnare se încheie odată cu data cursului, după care numai este valabilă;
  3. Dacă totuși doriți sa faceți cursul, vă puteți reînscrie pentru o perioadă de șase luni de la data cursului inițial.

Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de asistență de orice fel, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la connie@connielarkin.com, sau Aron Cotruș 53 ap. B2, parter, București, România 014131.

© Copyright 2021 - Connie Larkin