Life Coaching

life coaching - inscriere

Un life coach este un mentor care poate să-i ajute pe ceilalți să-și găsească în sinele propriu resurse de putere nebănuite, cu scopul clar ca aceștia să își poată stabili, atinge și depăși obiectivele din viața profesională și personală.

De altfel, un reper cheie în life coaching este încrederea. Cei care au cel mai mult nevoie de îndrumare recunosc deseori că stima lor de sine este scăzută și activează într-o rutină zilnică ce nu le oferă cu adevărat plăcere sau emoție.

Pe parcursul workshop-urilor de life coaching, unul din obiectivele mele esențiale este să reinstalez încrederea unei persoane în forțele proprii, pentru a-și atinge potențialul maxim, pentru a da sens și plusvaloare vieții sale.

Cursuri Life Coaching

Această conversație aduce claritate minții și oferă participanților la curs un spațiu total diferit. Acest “spațiu altfel” este determinat de o schimbare de percepție. Limitările pe care le avem în viața noastră se datorează percepțiilor și ființele umane POT să își schimbe percepția.

Ca să lămuresc ceea ce vreau să spun cu schimbarea de perspectivă (shift in perspective), dacă tu crezi că “vaca dă lapte”, aceasta este o perspectivă și te impactează în felul acțiunilor pe care le iei sau nu, și emoțiilor pe care le ai sau nu. Dacă ești dispus/ă să renunți la noțiunea/perspectiva că “vaca dă lapte”, și consideri lucrurile din perspectiva din care vaca “dă” doar balegă, fiind tu cel care îți iei laptele, acțiunile și emoțiile tale se vor alinia la această perspectivă.

De asemenea, nu poți să faci coaching din cărți sau urmărind mecanic liste de întrebări și clasificări de tot felul. Dar, în timp, în absența antrenamentului ontologic chiar și aceste mijloace pot să dea rezultate dacă – din nou un mare “dacă” – coach-ul este angajat la a trăi o viață autentică. Rezultatele sunt ale clientului și ele sunt direct corelate cu angajamentul și integritatea cu care acesta se raportează la coaching, adică la ceea ce spune că dorește.

Andrei Petre
Registrations & IT Manager/ABRC

“Mă antrenez cu Connie din Noiembrie 2017 și absolut fiecare antrenament este pentru mine o veritabilă și surprinzătoare descoperire de sine. În fiecare sesiune descopăr cât de puternică îmi este mintea, ce posibilități incredibile poate ea genera, descopăr cum să îmi pun gândurile la treabă ca să am controlul propriei vieți și să îmi ating obiectivele. Sunt lucruri pe care, ca om “rațional” ce sunt, în urmă cu 1 an nu le credeam posibile.”

6 Moduri in care poti beneficia de Life Coaching

  1. Cresterea increderii in propriile resurse si puteri
  2. Devine mult mai clar pentru tine ceea ce iti doresti
  3. Inveti sa-ti gestionezi fricile si sa depasesti obstacolele
  4. Afli strategii si tehnici care te ajuta sa-ti atingi mai facil obiectivele
  5. Inveti sa identifici mai usor oportunitatile din viata ta
  6. Primesti timp pentru tine, suport, incurajare si motivatie.

Life coaching este o investitie pe care o faci in tine si o achizitie valoroasa de care te vei bucura intreaga viata.

Testimoniale

Cum s-a schimbat viața lor după Life Coaching

Ana Maria Gociu

Este minunat, nu ai cum sa nu pricepi si sa deschizi ochii; dupa ce o asculti pe Connie ai claritate! E Lumina si te ajuta sa iti stralucesti propria lumina! Multumesc cu recunostinta si iubire ca existi, si pentru tot ce ne oferi!

Ana Maria Gociu

feb. 10, 2020

Diana Coman

Prin Connie Larkin am cunoscut o noua filozofie de viata, ceva ce am asteptat de peste 35 de ani; clara, corecta, simpla, dar si surprinzatoare. Am rezonat imediat cu Ontologia; este cu mult peste orice alta disciplina pe care am studiat-o vreodata. Iar Connie o preda cu umor si franchete, suficient cat sa te faca sa constientizezi si sa te trezesti.
Multumesc, sunt recunoscatoare si ma inclin!

Diana Coman

ian. 9, 2020

Ignat Nuti

Sunt fiinte umane care te inspira, care te indruma, care te trezesc. Connie este una dintre ele!
Astazi, ma bucur de prezent, de ce am, de cine sunt, de ce sunt: O fiinta umana care traieste din posibilitatea de a FI Fericire si Autenticitate. Multumesc cu recunostinta Connie Larkin!

Ignat Nuti

ian. 10, 2020

Monica Nicuta, Manager Vanzari

Draga Connie, este grozav sa fii viu, sa gandesti pentru tine, sa-ti iei de la viata ce vrei, sa fii constient de PUTEREA din tine si sa fii integru. Esti o INSPIRAtIE pentru mine si-ti MULtUMESC ca ne dai ocazia sa facem diferenta cu ajutorul acestei Educatii Ontologice.
Am participat pana acum la cursul de Relatii, te urmaresc pe YouTube, ti-am citit cartea. Impactul pe care l-ai adus tu in viata mea este prin faptul ca am realizat ca momentele de ratacire pe care le traiesc imi iau de cele mai multe ori din vitalitate. Asa se face ca m-am gandit ca ar fi mai bine pentru mine sa exersez, exersez, exersez sa fiu prezenta si sa ma bucur de tot ceea ce am.
Cu recunostinta,

Monica Nicuta

nov. 10, 2019

Ana Onofrei

Educatia Ontologica, despre care existenta ne-a deschis ochii in Romania, are puterea sa spele straturile de minciuni cu care ne-am acoperit de-a lungul vietii. Cureti atatea straturi cat iti dai voie sa cureti. Am inteles din povestea lui Connie ca daca nu esti atent zi de zi, oricat de multe minciuni ai dat deoparte, acestea – pe nesimtite – se pun la loc. Multumesc Universului ca te-am intalnit.

Ana Onofrei

iul. 10, 2020
© Copyright 2020 - Connie Larkin