Executive Coaching

În esență, Executive Coaching vizează deblocarea potențialului de leadership, creșterea gradului de implicare și stimularea performanțelor, pentru a crea organizații dinamice, de succes. Un Executive Coach ii îndrumă pe lideri să se dezvolte și să genereze schimbări semnificative – atât pentru ei înșiși, cât și pentru organizația din care sunt parte. Executive Coaching vine la pachet cu o mulțime de avantaje.

Executive Coaching: 7 Beneficii majore

Executive Coaching

Uneori leaderii și organizațiile au nevoie de o mână de ajutor, iar Executive Coaching este sclipirea care îi poate face mai buni.

Profesioniștii învață în mod eficient cum să-și valorifice potențialul propriu (și al echipei) pentru creșterea productivității și performanțelor, pentru o implementare mai coerentă a obiectivelor strategice.

1. Creșterea conștientizării de sine (self-awareness)

2. Optimizarea capacității de autocontrol

3. Atingerea unor niveluri mai mari de empatie

4. Boost cognitiv la locul de muncă

5. Atingerea unor niveluri crescute de motivație

6. Însușirea unor abilități sociale mai bune

7. Îmbunătățirea abilităților de leadership

Coaching Ontologic

Acel tip de coaching care, pe lângă faptul că produce rezultate instant și de lungă durată, ajută la conștientizarea de automatisme ascunse, automatisme care sabotează orice tentativă de succes semnificativ.
După fiecare ședință persoana își lărgește conștiența și ajunge să adopte un stil de a trăi autentic,
plin de beneficii atât pentru ea cât și pentru cei jurul său.

Executive Coaching

‘Executive Coaching’ este să faci coaching cu …. ‘Executives’.

În cele din urmă indiferent dacă faci coaching cu președintele unei țări (nu ar strica!), guvernanți la orice nivel, doctori, ingineri, antreprenori, milionari sau miliardari, sportivi, cosmonauți, femei casnice, studenți, pensionari, persoane divorțate, persoane cu handicap, șomeri, etc. etc. etc., fundamentul coaching-ului este același: ontologic.

Conversația cu fiecare dintre ei este diferită, aceasta fiind corelată cu contextul, însă instrumentele sunt aceleași – ontologice – și, în cele din urmă totul se reduce la autenticitate sau lipsa acesteia.

Beneficiile Coaching-ului Executive încep de la unificarea echipelor, mărirea randamentului angajaților și o mai bună comunicare între aceștia și ajung până la creșterea volumului de vânzări, mărirea cifrei de afaceri și dezvoltarea durabilă a firmei prin crearea unui mediu prielnic de colaborare.

Adrian Tudor
HR Manager McCANN București

“Pană în acest moment 62 de persoane din diferite departamente au participat la programul de coaching. Beneficiile au continuat să fie prezente chiar și după mult timp de la sfârșitul sesiunilor de coaching (uneori mai mult de doi ani). Rezultatele au meritat investiția companiei în personal. Prin urmare, consider că acest program este foarte valoros pentru companie și vom continua colaborarea “

Testimoniale

Cum s-a schimbat viața lor după Coaching

Diana Coman

Prin Connie Larkin am cunoscut o noua filozofie de viata, ceva ce am asteptat de peste 35 de ani; clara, corecta, simpla, dar si surprinzatoare. Am rezonat imediat cu Ontologia; este cu mult peste orice alta disciplina pe care am studiat-o vreodata. Iar Connie o preda cu umor si franchete, suficient cat sa te faca sa constientizezi si sa te trezesti.
Multumesc, sunt recunoscatoare si ma inclin!

Diana Coman

ian. 9, 2020

Ignat Nuti

Sunt fiinte umane care te inspira, care te indruma, care te trezesc. Connie este una dintre ele!
Astazi, ma bucur de prezent, de ce am, de cine sunt, de ce sunt: O fiinta umana care traieste din posibilitatea de a FI Fericire si Autenticitate. Multumesc cu recunostinta Connie Larkin!

Ignat Nuti

ian. 10, 2020

Monica Nicuta, Manager Vanzari

Draga Connie, este grozav sa fii viu, sa gandesti pentru tine, sa-ti iei de la viata ce vrei, sa fii constient de PUTEREA din tine si sa fii integru. Esti o INSPIRAtIE pentru mine si-ti MULtUMESC ca ne dai ocazia sa facem diferenta cu ajutorul acestei Educatii Ontologice.
Am participat pana acum la cursul de Relatii, te urmaresc pe YouTube, ti-am citit cartea. Impactul pe care l-ai adus tu in viata mea este prin faptul ca am realizat ca momentele de ratacire pe care le traiesc imi iau de cele mai multe ori din vitalitate. Asa se face ca m-am gandit ca ar fi mai bine pentru mine sa exersez, exersez, exersez sa fiu prezenta si sa ma bucur de tot ceea ce am.
Cu recunostinta,

Monica Nicuta

nov. 10, 2019

Ana Onofrei

Educatia Ontologica, despre care existenta ne-a deschis ochii in Romania, are puterea sa spele straturile de minciuni cu care ne-am acoperit de-a lungul vietii. Cureti atatea straturi cat iti dai voie sa cureti. Am inteles din povestea lui Connie ca daca nu esti atent zi de zi, oricat de multe minciuni ai dat deoparte, acestea – pe nesimtite – se pun la loc. Multumesc Universului ca te-am intalnit.

Ana Onofrei

iul. 10, 2020

Ana Maria Gociu

Este minunat, nu ai cum sa nu pricepi si sa deschizi ochii; dupa ce o asculti pe Connie ai claritate! E Lumina si te ajuta sa iti stralucesti propria lumina! Multumesc cu recunostinta si iubire ca existi, si pentru tot ce ne oferi!

Ana Maria Gociu

feb. 10, 2020
© Copyright 2020 - Connie Larkin