Single Blog

Dr. Ingrid Georgiana Gall

Dr Ingrid Georgiana Gall despre cursuri photoreading

PHOTOREADING 🙂

Când ni se face liniște în cap și suntem atenți la cât de extraordinari suntem, avem un sentiment copleșitor de gratitudine.
Evident, acest lucru este legat de omul care a mijlocit procesul și, în același timp, nu este personal.

Împărtășesc cuvintele lui Ingrid din respect și pentru minunata experiență alături de ea. Este o experiență de recunoștință pe care eu însămi o trăiesc de peste 30 de ani pentru Werner Erhard (Fondatorul EST) din momentul în care am devenit conștientă de viața mea și de cine sunt, participând la EST Training. Știu că nu este neapărat pentru el, omul, ci pentru toată viața mea eliberată de constrângeri.

Ingrid a scris:

Connie, ești un om extraordinar, îți mulțumesc că exiști și că te dăruiești lumii, am câștigat o mină de diamante interacționând cu tine. Sunt atât de motivată, plină de viață și energie cum nu-mi amintesc să fi fost în ultimii mulți ani! Îți mulțumesc din inimă că ești parte și cauză a metamorfozei mele și toată viața mea nu voi înceta să îți mulțumesc!

Îi sunt recunoscătoare vieții pentru că mi-a dat ocazia să te întâlnesc (știu că mă repet, dar vreau să fie foarte clar acest lucru :P).

Tocmai am fotocitit cartea “Fotocitirea” și încă simt conexiunile în capul meu formându-se! Mă minunez într-una! Am râs să mă prăpădesc pentru că……… ” I don’t listen, never have…”, știi tu…

Îmi amintesc cu o claritate incredibilă tot ce am aflat la cursul de PhotoReading, inclusiv informațiile de specialitate.
Posibilitățile sunt infinite acum, nu îmi mai este frică de niciun text!
Îți mulțumesc din inimă!

Connie ești o comoară, tre’ să te cunoască toată planeta!!!).

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Din inimă,

Dr. Ingrid Georgiana Gall/Iași/Curs PhotoReading 20 & 21 Aprilie 2019

Comments (0)

© Copyright 2020 - Connie Larkin