Connie Larkin. Autor | Executive Coach | Instructor PhotoReading®

Connie Larkin

Author  |   Executive Coach   |    PhotoReading® Instructor

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire!

In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea.

Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”

M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

ACUM:

ACUM:

Imi traiesc viata cu pasiune, intr-un constant dans cu prezentul; cele mai datatoare de putere relatii, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, in care oamenii aud Si sunt angajati in mod autentic la evolutie; in acele relatii infloresc, mi se contribuie Si eu contribui la randul meu.

CE LUCREZ:

CE LUCREZ:

Mă exprim cel mai bine fiind Coach, Executive Coach, Trainer, Instructor de PhotoReading, și orice altceva care are de-a face cu educația ontologică, libertatea de a fi, accesarea propriului potențial și autenticitatea. mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.

CINE SUNT:

CINE SUNT:

In limbajul de posibilitate pe care l-am adoptat din 1983 ca fiind singurul limbaj – pentru mine – care onoreaza cel mai mult fiinta umana, eu sunt cine spun ca sunt. Cine spun ca sunt este orice posibilitate de a fi care ma inspira. mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Social Media

[facebook-page-plugin href=”https://wordpress.org/plugins/facebook-page-feed-graph-api/connielarkinromania”]

© Copyright 2021 - Connie Larkin