TESTIMONIALE

“Cursul de PhotoReading fost o revelatie; este clar, concis si fluid. Legat de citit nu am simtit ceva care sa para ca o “corvoada” sau ca “trebuie”. Nu este doar un curs de FotoCitire, este o experienta, iti schimba modul de perceptie.”
Larisa Mateiciuc/Bank Regional Manager

“Cursul de PhotoReading este spectaculos ce poate sa-ti ofere. Cred ca toti profesorii, elevii mei, cred ca toti oamenii ar trebui sa poata sa fotociteasca.”
Florica Millea / Director LICEUL TEHNOLOGIC ION I.C.BRATIANU

“Am revenit la cursul tău pentru a depăși și ultima barieră către cunoașterea nemărginită ce se poate accesa folosind tehnica de PhotoReading. Dacă la primul curs experiența cu stereogramele mi-a zdruncinat conceptele legate de minte, acest curs a înlăturat și ultima piedică legată de tehnică.
A fost o experiență extraordinară în cadrul căreia m-am descoperit sau am descoperit o alta parte din mine.
Mulțumesc!”
Alexandru Popescu/Kiss.tv

“Am sentimentul că mintea mea se trezește. Fizic, simt furnicături în cap.”
Violeta Dascălu - Director, Școala Gimnazială „Ferdinand I”

“Pentru mine cursul nu a însemnat doar învățarea fotocitirii. Azi am cunoscut oameni cu caractere atât de diferite, încât nu îți poți explica modul în care ne-am adunat așa, și totuși cu toții avem ceva în comun: VREM SĂ ALEGEM SĂ FIM FERICIȚI! ”
Brianna Popescu - elevă, 15 ani

“In timpul cursului am descoperim bucuria de a citi. Deodata cititul nu a mai venit din “trebuie sa”, ci a venit natural, ca o curgere.
La inceputul cursului citeam 89 de randuri in 3 minute, iar la sfarsit am ajuns sa citesc 297 de randuri in acelasi timp. Nu cifrele sunt extraordinare ci starea din care citesc acum este una extraordinara: o stare de fluenta, de usurinta , de pace si bucurie.
Cursul de PhotoReading a fost mai mult decat o tehnica anume preluata.
A fost o experienta, o intoarcere la esenta. A fost o incursiune in sinele meu, spre cine sunt eu cu adevarat: claritate, putere, siguranta, precizie.
A fost o intalnire cu mine.”
Gabriela Tanase, Director si Partener International Consulting Expertise

“Am hotarat “sa cobor de pe gard”, sa-mi iau ce trebuie. Cursul mi-a adus o claritate de gandire si m-a invatat sa ma relaxes. De asemenea, mi-a deschis alta perspectiva in raport cu cititul si cartile. M-a trezit, as putea spune.”
Iuliana Glavan/Oracle Specialist

“Am asteptat sa primesc o noua abilitate insa am primit o noua fiinta”.
Pentru prima data mi-am dat seama, am experimentat ca limitele pe care eu mi le-am impus a disparut odata ce am facut cativa pasi spre le.
Am descoperit o noua perspectiva asupra invatarii, asupra vietii, asupra fiintei mele.”
Gheorghe Lisca/Student/Germania

Connie Larkin