Curs TimeMaster

Cum Sa Ai Mai Mult Timp Pentru Tine Si Cei Dragi Tie!

PROMISIUNEA CURSULUI:

Putere, Libertate si Pace Sufleteasca in fata totalitatii lucrurilor pe care le ai de facut si a fiecarui lucru in parte pana la completare.

Ce Se Intampla In Acest Curs TimeMaster

Identificarea paradigmei actuale din care operam cand este vorba de timp;
Identificarea impactului amanarii lucrurilor de rezolvat;
Definirea Productivitatii dintr-o noua perspectiva;
Descoperirea diferentelor dintre principiile care stau la baza Time Management-ului si principiile cursului TimeMaster;
Identificarea noului limbaj folosit in contextul noii paradigme a timpului;
Definirea termenilor: complet, incomplet, ocazie, preocupare conform noului context creat;
Primirea instrumentelor pentru implinirea intentiei participarii la acest curs;
Infrastructura pentru aplicarea sistemului.

Cele Mai Importante 6 Beneficii

✔  Ai mai mult timp de calitate pentru familia ta;
✔  O crestere semnificativa in productivitate;
✔  Ai un sistem care iti reda controlul asupra propriei vieti;
✔  Te eliberezi de starile de coplesire, anxietate si lipsa de putere;
✔  Realizezi care sunt obstacolele din calea implinirii tale;
✔  Primesti o metoda eficienta de abordare si rezolvare a sarcinilor

cursuri de connie Larkin

DETALII CURS TIMEMASTER

Durata: 1 zi
de la ora 9.00 la ora 17.00
Pret: 984 Ron

Alege unul din evenimentele de mai jos

There are no upcoming events at this time.

Experiente Cu Care Majoritatea Ne Confruntam

„Nu am timp”, „Nu stiu cand voi avea timp” sau „Nu cred ca am timp sa fac asta” sunt expresii pe care le spui des si care vin la pachet cu experienta ca ai pierdut controlul asupra propriei vieti.

Ti-e frica de acele momente cand nu faci fata solicitarilor venite din partea familiei, prietenilor sau colegilor de munca, timpul liber seamana tot mai mult cu un mit din antichitate, iar momentele pretioase alaturi de cei dragi sunt practic inexistente.

Desi cu totii avem 24 de ore intr-o zi, iti doresti sa fie 34 sau 124, insa este imposibil. Si cum nu poti sa ai mai mult de 24 de ore intr-o zi, simti ca esti condamnat sa te invarti intr-un cerc vicios din care nu vezi nicio iesire.

Cursul TimeMaster incepe prin a-ti identifica perceptia deja existenta referitoare la timp. Distingerea acesteia se face prin identificarea impactului pe care o are ea asupra vietii, atat la nivel personal cat si profesional. Urmatorul pas este realizarea faptului ca putem crea orice paradigma dorim, ne inspira, ne da putere.

In acest curs nu primesti o lista de “to do”, ci alegi un alt fel de a te raporta la timp, in consecinta, un alt mod de a privi propria viata.

Pentru Cine NU Este Acest Curs

Acest curs nu este pentru cei care vor o pastila cu efect personal pe viata, pentru a elimina orice efort din partea lor. De asemenea cursul nu reprezinta un cip care se insereaza in creier pentru eliminarea oricarei implicari sau oricarui efort personal.

Din fericire suntem extraordinari, fiinte cu un potential inimaginabil si, daca, un mare DACA, suntem prezenti si angajati la ceea ce spunem ca vrem, totul este posibil!

Pamantul nu se va roti mai multe ore in jurul axei sale dupa curs, insa experienta pe care o poti avea este aceea ca poti sa iti faci timp pentru orice alegi sa iti faci timp, de putere, libertate si pace sufleteasca, ca ai un cuvant de spus in felul in care iti petreci timpul (viata).

Pentru Cine Este Acest Curs

TimeMaster este pentru oricine, indiferent de haina pe care o poarta: CEO, director, manager, secretara, casnica, elev in clasa a XI-a, judecator, etc. Sub haina fiecaruia se afla cel care o poarta, iar cel care o poarta este interesat sa afle mereu aceleasi lucruri: cum sa se bucure de viata, cum sa se elibereze de stres.

Mare este surprinderea participantilor cand afla ca motivele pe care ei le considera responsabile pentru ceea ce le lipseste din vietile lor (liniste, sanatate, pace, bucurie etc.) nu sunt cele reale. Ceea ce cred ei ca ii fura de putere si viata nu sunt volumul mare de munca, intreruperile, intalnirile, oamenii incapabili, lipsa de timp sau orice s-ar mai afla pe listele lor.

Iata Ce Spun Participantii Dupa Cursul de TimeMaster

No testimonials found

despre Connie Larkin

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Social Media

[facebook-page-plugin href=”https://wordpress.org/plugins/facebook-page-feed-graph-api/connielarkinromania”]

© Copyright 2021 - Connie Larkin