Curs PhotoReading®

Cum Sa Citesti O Carte in 7 Minute

PROMISIUNEA CURSULUI:

Accesarea geniului din tine. Dupa acest curs, poti invata intr-o zi sau o saptamana, cati altii intr-o luna!

Ce Este PhotoReading?

In primul rand, Cursul de PhotoReading depaseste in rezultate orice curs de Citire Rapida. Inveti de cel putin 10 ori mai repede in orice domeniu te intereseaza, inclusiv o limba straina.
Acest curs te va ajuta sa treci de la “Am prea mult de citit si prea putin timp” la “Cititul este o placere pentru mine, vreau sa aflu cat mai multe informatii relevante pentru mine.”

PhotoReading este un protocol, o succesiune de pasi ce recunoaste si foloseste doua functii ale creierului uman. Una este baza de date a mintii non-constiente, iar cealalta este procesorul pre-constient. La curs, participantii nu primesc o minte non-constienta si un procesor pre-constient – le au deja.

Constant se fac noi descoperiri despre incredibila capacitate de invatare a creierului uman. Acesta este un procesor de informatie extraordinar, capabil sa acumuleze enorm de multa informatie cu o viteza foarte mare.

Cele Mai Importante 5 Beneficii:

✔ FotoCitesti cu minimum 25.000 cuvinte/minut

✔ Inveti cu usurinta si bucurie de cel putin 10 ori mai repede

✔ Inveti o limba straina la nivel conversational in doar 3 luni si jumatate

✔ Extragi esentialul dintr-un material scris in timp record

✔ Accesezi creativitatea, inventivitatea si geniul din tine

cursuri de connie Larkin

DETALII CURS

Durata: 2 zile
9.00 -19.00 sambata si 9.00 -17.00 duminica
Pret: 1830 Ron

Alege unul din evenimentele de mai jos

There are no upcoming events at this time.

Ce Anume Da Valoare Adaugata Acestui Curs?

Rezultatele fascinante pe care majoritatea participantilor le au in cursurile de PhotoReading pe care le conduc se datoreaza antrenamentului si experientei mele de peste 30 de ani, la nivel international, ca lider de cursuri Ontologice.

Educatia Ontologica este un tip de educatie prin care se disting si depasesc barierele pe care le avem, in cazul acesta fiind vorba despre ce anume ne opreste in a accesa o noua abordare a informatiei scrise.

Pe principiul ca “nu poti face o prajitura punand frisca peste noroi”, orice incerci sa inveti peste o gandire limitativa de care nici macar nu ai habar sau de care ai habar, dar nu stii cum sa te eliberezi de ea, invatatul astfel se face cu greutate, iar rezultatele sunt de scurta durata si inferioare a ceea ce este posibil.

Tehnica extraordinara de a fotografia mental orice document scris, creata de Paul Scheele, cuplata cu expertiza mea de coach si lider de cursuri Ontologice, fac din acest curs o experienta unica.

photoReading_structura curs

Iata Ce Spun Participantii Dupa Cursul de PhotoReading

Diana-Mogosanu testimonial

Diana Mogosanu

PhotoReading după patru luni. Stii cum e, odata ce descoperi ca esti singurul responsabil pentru toate rezultatele care ti se intampla in viata, incepi sa le generezi… daca doresti. Nu exista implinire mai mare decat sa fii martor la aceasta trezire. Connie, am vrut doar sa impartasesc cu tine ce mi s-a intamplat dupa cursul de PhotoReading pe care l-am urmat in august 2019. In fiecare zi am tinut aproape dictionarul olandez si cartea de PhotoReading a lui Paul Scheele. Din orice carte care mi-a picat in mana, fie acasa, fie la birou, am extras informatii pentru proiectele mele. In ultima vreme, am observat ca emotiile pe care le am in timp ce fotocitesc, reflecta emotiile despre care comunica autorul. Intr-o zi am perceput sunete si cand am activat cartea am descoperit cateva texte despre mantre chinezesti. Se intampla lucruri absolut magice. Intentionez sa fac ceea ce faci tu, sa fotocitesc cartile pentru activare spontana. Iti multumesc pentru tot! Ma inspiri sa raspandesc constientizare.

Diana Mogosanu

ian. 11, 2020
Laura_Hanganu_curs-photoreading testimonial

Laura Hanganu, hipnoterapeut

Dupa cursul de PhotoReading mi-am extins exponential campul vizual, iar gandirea mea este din ce in ce mai clara. Cel mai mare cadou pe care l-am primit de la cursul de PhotoReading (pe langa posibilitatea de a accesa atat de multe carti la viteza mare) este starea de prezenta, de  calm si de participare activa la procesul de descoperire a ceea ce autorul ofera ca fiind de valoare pentru mine. Este fascinant sa observ cum se schimba ritmul respiratiei mele atunci cand apare ceva despre  care trebuie sa stiu, ceva care ma intereseaza sau care este benefic pentru mine. Cuvintele ies pur si simplu din carte, ca si cum ar dansa… Multumesc si multe imbratisari pentru cunostintele pe care le-am primit de la tine!

Laura Hanganu

ian. 11, 2020
raluca-potoroaca_-testimonial PhotoReading by Connie larkin

Raluca Potoroaca, Manager

Cursul de PhotoReading m-a ajutat sa ma trezesc! Simt ca si cum acest curs mi-a permis accesul la toate resursele Universului! Dupa doar doua zile fascinante petrecute la acest curs, am incetat sa ma mai simt neputincioasa in ceea ce priveste materialele scrise si am primit putere pe deplin! Mi-am dat seama ca este suficient sa fii prezent, constient si autentic. Drept urmare, am experienta de a trai viata la maximum; intr-o masura in care nu mi-as fi putut imagina vreodata 🙂 Asta este superputerea mea!

Raluca Potoroaca

nov. 25, 2019
Ana-Pasca_-testimonial PhotoReading

Ana Pasca

Gratie noilor perspective pe care Connie mi le-a oferit, precum si metodei sale, cursul PhotoReading a devenit foarte special pentru mine. Desi la inceput am fost sceptica, de-a lungul celor doua zile de participare, am inteles ca, folosind metoda corecta si urmand exact pasii, as putea sa imi depasesc limitele si sa pot accesa abilitati de neimaginat; abilitati de care pana atunci nici nu fusesem constienta. Pentru mine, a fost mult, mult mai mult decat PhotoReading – a fost o calatorie despre descoperirea de sine.

Ana Pasca

nov. 25, 2019
Laura_Hanganu_photoreading_course_testimonial

Laura Hanganu, hypnotherapist

After the PhotoReading course I exponentially expanded my visual field, and my thinking is more and more clear. The biggest gift I got from PhotoReading (besides the possibility of accessing so many books at high speed) is the state of presence, calm and active participation in the process of discovering what the author has valuable to offer me. It is fascinating to observe how the rhythm of my breathing changes when something that I needed to know, something that interests me or is beneficial to me, appears from the book. And the words just simply pop up from the book in a dance…Lots of hugs and thank you for the knowledge I got through you!

iul. 18, 2020
despre Connie Larkin

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

PhotoReading

Sistemul Mental Integral, are 5 Pasi

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Fotografierea mentala a intregii carti;

In aceasta etapa se creeaza o stare de curiozitate prin generarea de intrebari, avand mereu scopul in minte. La aceste intrebari se gasesc raspunsuri la ultimul pas, activarea;

Se face in etape de cate 20 de minute, pana cand consideri ca scopul initial a fost atins. In aceasta etapa se folosesc tehnici specifice pentru abordarea materialului si se urmareste gasirea raspunsurilor la intrebari.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Social Media

[facebook-page-plugin href=”https://wordpress.org/plugins/facebook-page-feed-graph-api/connielarkinromania”]

© Copyright 2021 - Connie Larkin