Curs PhotoReading®

Cum Sa Citesti O Carte in 7 Minute

PROMISIUNEA CURSULUI:

Accesarea geniului din tine. Dupa acest curs, poti invata intr-o zi sau o saptamana, cati altii intr-o luna!

Ce Este PhotoReading?

In primul rand, Cursul de PhotoReading depaseste in rezultate orice curs de Citire Rapida. Inveti de cel putin 10 ori mai repede in orice domeniu te intereseaza, inclusiv o limba straina.
Acest curs te va ajuta sa treci de la “Am prea mult de citit si prea putin timp” la “Cititul este o placere pentru mine, vreau sa aflu cat mai multe informatii relevante pentru mine.”

PhotoReading este un protocol, o succesiune de pasi ce recunoaste si foloseste doua functii ale creierului uman. Una este baza de date a mintii non-constiente, iar cealalta este procesorul pre-constient. La curs, participantii nu primesc o minte non-constienta si un procesor pre-constient – le au deja.

Constant se fac noi descoperiri despre incredibila capacitate de invatare a creierului uman. Acesta este un procesor de informatie extraordinar, capabil sa acumuleze enorm de multa informatie cu o viteza foarte mare.

Cele Mai Importante 5 Beneficii:

✔ FotoCitesti cu minimum 25.000 cuvinte/minut

✔ Inveti cu usurinta si bucurie de cel putin 10 ori mai repede

✔ Inveti o limba straina la nivel conversational in doar 3 luni si jumatate

✔ Extragi esentialul dintr-un material scris in timp record

✔ Accesezi creativitatea, inventivitatea si geniul din tine

cursuri de connie Larkin

DETALII CURS

Durata: 2 zile
9.00 -19.00 sambata si 9.00 -17.00 duminica
Pret: 1830 Ron

Alege unul din evenimentele de mai jos

There are no upcoming events at this time.

Ce Anume Da Valoare Adaugata Acestui Curs?

Rezultatele fascinante pe care majoritatea participantilor le au in cursurile de PhotoReading pe care le conduc se datoreaza antrenamentului si experientei mele de peste 30 de ani, la nivel international, ca lider de cursuri Ontologice.

Educatia Ontologica este un tip de educatie prin care se disting si depasesc barierele pe care le avem, in cazul acesta fiind vorba despre ce anume ne opreste in a accesa o noua abordare a informatiei scrise.

Pe principiul ca “nu poti face o prajitura punand frisca peste noroi”, orice incerci sa inveti peste o gandire limitativa de care nici macar nu ai habar sau de care ai habar, dar nu stii cum sa te eliberezi de ea, invatatul astfel se face cu greutate, iar rezultatele sunt de scurta durata si inferioare a ceea ce este posibil.

Tehnica extraordinara de a fotografia mental orice document scris, creata de Paul Scheele, cuplata cu expertiza mea de coach si lider de cursuri Ontologice, fac din acest curs o experienta unica.

photoReading_structura curs

Iata Ce Spun Participantii Dupa Cursul de PhotoReading

No testimonials found

despre Connie Larkin

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

PhotoReading

Sistemul Mental Integral, are 5 Pasi

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Fotografierea mentala a intregii carti;

In aceasta etapa se creeaza o stare de curiozitate prin generarea de intrebari, avand mereu scopul in minte. La aceste intrebari se gasesc raspunsuri la ultimul pas, activarea;

Se face in etape de cate 20 de minute, pana cand consideri ca scopul initial a fost atins. In aceasta etapa se folosesc tehnici specifice pentru abordarea materialului si se urmareste gasirea raspunsurilor la intrebari.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Social Media

[facebook-page-plugin href=”https://wordpress.org/plugins/facebook-page-feed-graph-api/connielarkinromania”]

© Copyright 2021 - Connie Larkin