Curs PhotoReading®

Cum Sa Citesti O Carte in 7 Minute

PROMISIUNEA CURSULUI:

Accesarea geniului din tine. Dupa acest curs, poti invata intr-o zi sau o saptamana, cati altii intr-o luna!

Ce Este PhotoReading?

In primul rand, Cursul de PhotoReading depaseste in rezultate orice curs de Citire Rapida. Inveti de cel putin 10 ori mai repede in orice domeniu te intereseaza, inclusiv o limba straina.
Acest curs te va ajuta sa treci de la “Am prea mult de citit si prea putin timp” la “Cititul este o placere pentru mine, vreau sa aflu cat mai multe informatii relevante pentru mine.”

PhotoReading este un protocol, o succesiune de pasi ce recunoaste si foloseste doua functii ale creierului uman. Una este baza de date a mintii non-constiente, iar cealalta este procesorul pre-constient. La curs, participantii nu primesc o minte non-constienta si un procesor pre-constient – le au deja.

Constant se fac noi descoperiri despre incredibila capacitate de invatare a creierului uman. Acesta este un procesor de informatie extraordinar, capabil sa acumuleze enorm de multa informatie cu o viteza foarte mare.

Cele Mai Importante 5 Beneficii:

✔ FotoCitesti cu minimum 25.000 cuvinte/minut

✔ Inveti cu usurinta si bucurie de cel putin 10 ori mai repede

✔ Inveti o limba straina la nivel conversational in doar 3 luni si jumatate

✔ Extragi esentialul dintr-un material scris in timp record

✔ Accesezi creativitatea, inventivitatea si geniul din tine

cursuri de connie Larkin

DETALII CURS

Durata: 2 zile
9.00 -19.00 sambata si 9.00 -17.00 duminica
Pret: 1830 Ron

Alege unul din evenimentele de mai jos

20 februarie 2021

Curs PhotoReading ?? Cum Să Citești o Carte în 7 Minute Învață Într-o Săptămână Mai Mult Decât Alții Într-o Lună DESCOPERA PUTEREA MINTII NON-CONSTIENTE Acest curs te va ajuta să treci de la “Am prea mult de citit și prea 0 timp” la “Cititul este o plăcere pentru mine, vreau să aflu cât mai multe […]

Află mai mult »
1830Ron

Ce Anume Da Valoare Adaugata Acestui Curs?

Rezultatele fascinante pe care majoritatea participantilor le au in cursurile de PhotoReading pe care le conduc se datoreaza antrenamentului si experientei mele de peste 30 de ani, la nivel international, ca lider de cursuri Ontologice.

Educatia Ontologica este un tip de educatie prin care se disting si depasesc barierele pe care le avem, in cazul acesta fiind vorba despre ce anume ne opreste in a accesa o noua abordare a informatiei scrise.

Pe principiul ca “nu poti face o prajitura punand frisca peste noroi”, orice incerci sa inveti peste o gandire limitativa de care nici macar nu ai habar sau de care ai habar, dar nu stii cum sa te eliberezi de ea, invatatul astfel se face cu greutate, iar rezultatele sunt de scurta durata si inferioare a ceea ce este posibil.

Tehnica extraordinara de a fotografia mental orice document scris, creata de Paul Scheele, cuplata cu expertiza mea de coach si lider de cursuri Ontologice, fac din acest curs o experienta unica.

photoReading_structura curs

Iata Ce Spun Participantii Dupa Cursul de PhotoReading

Diana Mogosanu

PhotoReading după patru luni. Stii cum e, odata ce descoperi ca esti singurul responsabil pentru toate rezultatele care ti se intampla in viata, incepi sa le generezi… daca doresti. Nu exista implinire mai mare decat sa fii martor la aceasta trezire.

Connie, am vrut doar sa impartasesc cu tine ce mi s-a intamplat dupa cursul de PhotoReading pe care l-am urmat in august 2019. In fiecare zi am tinut aproape dictionarul olandez si cartea de PhotoReading a lui Paul Scheele. Din orice carte care mi-a picat in mana, fie acasa, fie la
birou, am extras informatii pentru proiectele mele. In ultima vreme, am observat ca emotiile pe care le am in timp ce fotocitesc, reflecta emotiile despre care comunica autorul. Intr-o zi am perceput sunete si cand am activat cartea am descoperit cateva texte despre mantre chinezesti. Se intampla lucruri absolut magice. Intentionez sa fac ceea ce faci tu, sa fotocitesc cartile pentru activare spontana.
Iti multumesc pentru tot! Ma inspiri sa raspandesc constientizare.

Diana Mogosanu

ian. 11, 2020

Laura Hanganu, hipnoterapeut

Dupa cursul de PhotoReading mi-am extins exponential campul vizual, iar gandirea mea este din ce in ce mai clara. Cel mai mare cadou pe care l-am primit de la cursul de PhotoReading (pe langa posibilitatea de a accesa atat de multe carti la viteza mare) este starea de prezenta, de  calm si de participare activa la procesul de descoperire a ceea ce autorul ofera ca fiind de valoare pentru mine.

Este fascinant sa observ cum se schimba ritmul respiratiei mele atunci cand apare ceva despre  care trebuie sa stiu, ceva care ma intereseaza sau care este benefic pentru mine. Cuvintele ies pur si simplu din carte, ca si cum ar dansa… Multumesc si multe imbratisari pentru cunostintele pe care le-am primit de la tine!

Laura Hanganu

ian. 11, 2020

Raluca Potoroaca, Manager

Cursul de PhotoReading m-a ajutat sa ma trezesc! Simt ca si cum acest curs mi-a permis accesul la toate resursele Universului! Dupa doar doua zile fascinante petrecute la acest curs, am incetat sa ma mai simt neputincioasa in ceea ce priveste materialele scrise si am primit putere pe deplin!

Mi-am dat seama ca este suficient sa fii prezent, constient si autentic. Drept urmare, am experienta de a trai viata la maximum; intr-o masura in care nu mi-as fi putut imagina vreodata 🙂 Asta este superputerea mea!

Raluca Potoroaca

nov. 25, 2019

Ana Pasca

Gratie noilor perspective pe care Connie mi le-a oferit, precum si metodei sale, cursul PhotoReading a devenit foarte special pentru mine. Desi la inceput am fost sceptica, de-a lungul celor doua zile de participare, am inteles ca, folosind metoda corecta si urmand exact pasii, as putea sa imi depasesc limitele si sa pot accesa abilitati de neimaginat; abilitati de care pana atunci nici nu fusesem constienta. Pentru mine, a fost mult, mult mai mult decat PhotoReading – a fost o calatorie despre descoperirea de sine.

Ana Pasca

nov. 25, 2019

Ardeleanu Cristina

Am venit la cursul de PhotoReading fiind sceptica, dar sigura ca voi primi unele beneficii pentru mine. Dupa ce o intalnesti pe Connie, totul devine certitudine. Vorbeste ca si cum ar fi dintr-o alta dimensiune, cu exemple clare si autenticitate maxima. Este genul de intalnire de la care nu poti pleca indiferent.

Cu toate ca am pasit cu scepticism in ceea ce priveste cursul de PhotoReading, dupa doar doua zile mi-am insusit abilitatea de a citi muuuult mai rapid decat as fi putut vreodata. Sunt incantata zilnic de acest lucru, indiferent daca citesc emailuri, articole sau rapoarte. Mi-am insusit, de asemenea, tehnici care imi permit sa citesc mai multe carti, sa urmez o structura de invatare mai buna si sa constientizez mai mult ceea ce citesc. Frumusetea acestui lucru este ca practica acestor tehnici a devenit parte integranta din rutina mea zilnica.

– Imi trasez harti mentale inainte de intalniri, ceea ce ma face sa fiu increzatoare ca nu voi uita niciun aspect ce ar trebui discutat.
– Imi stabilesc obiective mult mai precise inainte de a lua masuri.
– Sunt mai selectiva in actiunile mele zilnice.
– Totul vine spontan, firesc, in timp ce eu fotocitesc si selectez cartile pentru activare.

Uneori ma amuz si, in acelasi timp, ma cuprinde un sentiment de teama. Acest lucru izvoraste din faptul ca nu intelegem ce ar putea sa se intample cu lumea asa cum o stim noi, daca noi toti am deveni constienti de aceste abilitati, daca am atinge aceasta viteza de invatare, daca am deveni constienti de capacitatea de fotocitire. Apropo… e o abilitate pe care noi toti o avem!

Ardeleanu Cristina

nov. 25, 2019
despre Connie Larkin

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

PhotoReading

Sistemul Mental Integral, are 5 Pasi

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Fotografierea mentala a intregii carti;

In aceasta etapa se creeaza o stare de curiozitate prin generarea de intrebari, avand mereu scopul in minte. La aceste intrebari se gasesc raspunsuri la ultimul pas, activarea;

Se face in etape de cate 20 de minute, pana cand consideri ca scopul initial a fost atins. In aceasta etapa se folosesc tehnici specifice pentru abordarea materialului si se urmareste gasirea raspunsurilor la intrebari.

© Copyright 2020 - Connie Larkin