Coaching Ontologic

Acel tip de coaching care, pe lângă faptul că produce rezultate instant și de lungă durată, ajută la conștientizarea de automatisme ascunse, automatisme care sabotează orice tentativă de succes semnificativ.

După fiecare ședință persoana își lărgește conștiența și ajunge să adopte un stil de a trăi autentic, plin de beneficii atât pentru ea cât și pentru cei jurul său.

Life Coaching

Coaching-ul este o conversație foarte specială

Acest tip de conversație lasă cealaltă persoană într-uspațiu”; acest fenomen de “mutare” a unei persoane în “alt spatiu” se întâmplă printr-un “alt n “shift”/schimbare de percepție. Limitările pe care le avem în viața noastră se datorează percepțiilor și ființele umane POT să își schimbe percepția.

Ca să lămuresc ceea ce vreau să spun cu schimbarea de perspectivă (shift in perspective), dacă tu crezi că “vaca dă lapte”, aceasta este o perspectivă și te impactează în felul acțiunilor pe care le iei sau nu, și emoțiilor pe care le ai sau nu. Dacă ești dispus/ă să renunți la noțiunea/perspectiva că “vaca dă lapte”, și consideri lucrurile din perspectiva din care vaca “dă” doar balegă, fiind tu cel care îți iei laptele, acțiunile și emoțiile tale se vor alinia la această perspectivă.

De asemenea, nu poți să faci coaching din cărți sau urmărind mecanic liste de întrebări și clasificări de tot felul. Dar, în timp, în absența antrenamentului ontologic chiar și aceste mijloace pot să dea rezultate dacă – din nou un mare “dacă” – coach-ul este angajat la a trăi o viață autentică. Rezultatele sunt ale clientului și ele sunt direct corelate cu angajamentul și integritatea cu care acesta se raportează la coaching, adică la ceea ce spune că dorește.

Andrei Petre – Registrations & IT Manager/ABRC

„Mă antrenez cu Connie din Noiembrie 2017 și absolut fiecare antrenament este pentru mine o veritabilă și surprinzătoare descoperire de sine. În fiecare sesiune descopăr cât de puternică îmi este mintea, ce posibilități incredibile poate ea genera, descopăr cum să îmi pun gândurile la treabă ca să am controlul propriei vieți și să îmi ating obiectivele. Sunt lucruri pe care, ca om “rațional” ce sunt, în urmă cu 1 an nu le credeam posibile.”

Executive Coaching

‘Executive Coaching’ este să faci coaching cu …. ‘Executives’.

Adrian Tudor -HR Manager McCANN București

„Pană în acest moment 62 de persoane din diferite departamente au participat la programul de coaching. Beneficiile au continuat să fie prezente chiar și după mult timp de la sfârșitul sesiunilor de coaching (uneori mai mult de doi ani). Rezultatele au meritat investiția companiei în personal. Prin urmare, consider că acest program este foarte valoros pentru companie și vom continua colaborarea „

În cele din urmă indiferent dacă faci coaching cu președintele unei țări (nu ar strica!), guvernanți la orice nivel, doctori, ingineri, antreprenori, milionari sau miliardari, sportivi, cosmonauți, femei casnice, studenți, pensionari, persoane divorțate, persoane cu handicap, șomeri, etc. etc. etc., fundamentul coaching-ului este același: ontologic.

Conversația cu fiecare dintre ei este diferită, aceasta fiind corelată cu contextul, însă instrumentele sunt aceleași – ontologice – și, în cele din urmă totul se reduce la autenticitate sau lipsa acesteia.

Beneficiile Coaching-ului Executive încep de la unificarea echipelor, mărirea randamentului angajaților și o mai bună comunicare între aceștia și ajung până la creșterea volumului de vânzări, mărirea cifrei de afaceri și dezvoltarea durabilă a firmei prin crearea unui mediu prielnic de colaborare.

Despre Connie Larkin - Coach

Implicarea cu educația ontologică a început in luna iulie 1983, când am participat la Est Training, la Tel Aviv. Atunci am început să mă antrenez si să practic coaching-ul ontologic. În anul 2000 am reușit să aduc în România cursurile Landmark Education, punând țara noastră pe harta acestei corporații educaționale.

Pentru exemplificarea valorii pe care am adus-o/pe care pot să o aduc prin activitatea de coach, și pentru a păstra anonimatul clienților mei, prefer să pun pe site poate cea mai de preț validare a expertizei mele: în anul 2009 numele meu era alături de numele Romaniei pe broșura Landmark (în 2009 am încheiat o lunga si extraordinar de valoroasă perioadă de colaborare cu această corporație).

Ce Spun Clienții

Cum s-a schimbat viața lor după Coaching

Liliana Paiu

Ne-am cunoscut la cursul despre Relații la Iași. Așa cum ți-am promis când mi-ai dat autograf pe cartea ta, îți trimit aici experiența mea după ce am citit-o. Este fabuloasă acestă conversație Ontologică – așa simt eu să numesc cartea a ta. Am trăit stările tale cu fiecare cuvânt citit, încă mai am febră, greață, amețeală, încă fac analiza vieții mele, încă șterg tabla și scriu ceea ce vreau acum… încă sunt în stare de șoc pentru cât am putut să mă chinui singură, să sufăr, să îndur. Îmi cer iertare corpului meu și ființei mele și îmi doresc să găsesc iertarea. Dragă Connie esti fantastică, ești minunată!!

Simona Spirescu

Experiențele împărtășite in carte au pus lumină pe propriile mele experiențe de viață și m-au făcut să mă trezesc, să realizez cât este de important să fii treaz la tot ceea ce ți se întâmplă, să trăiești totul cu intesitate maximă, dar să o faci fiind conștient nu doar o marionetă.

Elena Geileanu

Connie, draga mea dragă, după ce am terminat cartea ta 2 zile creierul meu a fost aparent blocat dar din a3a zi am intrat natural în masiva acțiune pentru domeniile importante din viața mea. Astfel mi-am generat timp de înaltă calitate cu copiii mei și pentru absolut toate treburile casei.

Cu cine am lucrat