“You asshole, YOU caused it!”

Connie Larkin

În orice moment, orice gândire greșită poate fi corectată!

„Un parcurs inspirațional care te pune pe gânduri și care te face să te trezești din hibernarea ta mai mult sau mai puțin comodă și să trăiești cu adevărat.”

Daniela Palade Teodorescu
Redactor șef revista “Avantaje”

meniu carte Connie Larkin

Aceasta Carte Este Pentru Tine Dacă

Vrei să vezi unde se află


obstacolele din viața ta și cum poți să le rezolvi;

Dorești să ai acces


la un nivel de educație superior (Ontologic);

Vrei să treci


de la victimizare la acțiune;

Vrei să ai o contribuție


majoră asupra vieții tale și a celor din jur;

Vrei să te eliberezi


din a trăi o viață pur conceptuală.

Despre carte

Această carte este mai mult decât o poveste palpitantă despre fuga dintr-un regim autoritar sau o luptă de integrare într-o societate nouă și complet străina. Ea face cunoscută existența unui punct de vedere din care oamenii de pe întreaga planetă se pot adresa problemelor actuale de mediu și nu numai.

Titlul acestei cărti este o expresie împrumutată de la Werner Erhard, un om pentru care autoarea are mare dragoste și respect. În paginile ei veți descoperi cât de profund poate fi efectul educatiei ontologice care a stat la baza Est Training-ului și acum la baza cursurilor Landmark.

Perspectiva din care este scrisă această carte este unică în sensul în care aparține cuiva care timp de mai bine de 30 de ani a trăit din și a practicat neâncetat acest tip de educație ontologică.

Ontologia (știința care se ocupă cu studiul ființei) are de-a face cu trezirea, iar trezirea nu este o chestiune de înțelegere intelectuală; mai degrabă este o experiență, diferența fiind similară cu aceea dintre a ști că focul este fierbinte și, de fapt, a-i simți căldura.

Ce vei invata din cartea lui Connie Larkin
ce inveti din cartea lui Connie Larkin
site connie larkin carte
© Copyright 2021 - Connie Larkin