fbpx

“NU AM CU CINE LĂSA CĂȚELUL!”

În ultimul timp am avut mai multe apariții publice și datorită lor am fost contactată de persoane nu doar din România, dar și din întreaga Europă; evident de Români, sau mai degrabă Românce.

Un lucru îmi devine clar si în același timp mă amuză. În niciun caz nu iau în râs sau critic ce aud, doar mă minunez si apoi râd de propriul întuneric de la începuturile trezirii mele, și de ce nu, oridecâteori îl descopăr la mine.

O persoană dintre cele care m-au contactat mi-a vorbit atât de elocvent despre ce dorește să facă și cu ce se confruntă (mi-a spus că a avut timp și s-a analizat – de formare fiind psiholog), iar pentru că mi se părea că știe despre ce vorbește, am tratat-o ca atare. Ca o concluzie a conversației noastre i-am sugerat ce ar putea face, acest lucru implicând și o plecare din țară (de acasă de la ea).

Amuzamentul a fost când scuza pe care a avut-o să nu facă ce i-am sugerat, pentru ceea ce spunea că dorea să obțină, a fost că nu avea cu cine să își lase cățelul. Nu am bufnit în râs, i-am atras doar atenția asupra absurdului.

Viața ei era condusă de cățel, i-am spus, ce cuvânt putea avea ea de spus în viața ei și legat de ceea ce spunea că dorea să obțină?

Acesta este exemplul cel mai recent, altfel am cu duiumul astfel de situații.

Mă șochează cât de confuzi sunt oamenii. Dar la fel am fost și eu.

Sunt recunoscătoare pentru faptul că dragostea și respectul pentru viață m-au condus de-alungul anilor să dau laoparte întunericul și neprezența.

A doua zi după un curs de 6 ore mă simt ca lovită de tren, umblu ca un zombie prin casă și nu ma pot lipi de nimic. Nu-i de mirare, lupt cu noiane de inconștiență (neprezență, ignoranță cât cuprinde). Rog nu interpretați ignoaranța ca prostieJ

Dacă întreb pe oricine dacă a citit, fotocitit, aplicat ce a auzit la cursuri, am mereu o variantă de teapa celei cu cățelul.

Mă întreb: ce fel de vieți duc oamenii?!

Și-mi aduc aminte să mă amuz mereu pe seama mea spunându-mi: “It is never too late to be an asshole!” (expresie din filmul ‘Bucket List’)

 

 

Comments are closed.