fbpx

COACHING ONTOLOGIC – DOAR O CORECTURĂ DE GÂNDIRE

COACHING ONTOLOGIC – DOAR O CORECTURĂ DE GÂNDIRE

Am văzut sub ochii mei transformarea luând loc pe fețele celor care participă la coaching-ul Ontologic. Un băiat de 21 de ani care “deja știa” că nu avea să realizeze nimic în viață “din cauza mamei lui”, care nu “îl asculta pe el” despre cum trebuia “să fie/poarte ea”, în doar o jumătate de oră a renunțat la a-i mai pretinde mamei lui să se schimbe. A sunat-o la telefon, și-a cerut iertare și i-a spus că o iubește exact așa cum este și exact cu ce face.

TOATĂ posibilitatea vieții lui s-a întors de parcă până atunci nu avusese loc unde să existe.

Prima data când am citit în Bhagavad Gita Home Study:

“Tot răul vine din minte, dar mintea nu este rea, tot ce este, este gândire greșită și nevoia de a o corecta.”

am simțit ca și cum aș fi putut zbura.

Cât de extraordinar!

Să nu fie nimic “rău”, sau “în neregulă” cu tine, ci doar să nu știi că ai nevoie să corectezi felul în care gândești.

Nu contează ce problemă consideri că ai, orice problemă poate fi rezolvată când realizezi unde gândești greșit. Dar “greșit” în sensul unui scurtcircuit, unei taste blocate, unui mecanism care nu a fost asamblat conform manualului și nu functionează la parametrii chiar dacă are toate piesele.

De pildă, înainte să mă întâlesc cu educația ontologică în 1983, credeam că pentru a face un business aveam nevoie de capital, de relații, de sprijinul partenerului de viață (pe care nu-l aveam atunci), și de o idee “genial” (nu mă consideram nini măcar ‘de-ajuns de deșteaptă’ când mă uitam toți ceilalti oameni de ‘succes’ care aveauo afacere personală, statut, bani, etc.).

Într-un simplu (nu tocmai simpluJ) curs Ontologic – chemat Est Training, am descoperit că aceste reguli nu era absolut necesar să și fie reale, și că dacă doream să fac business puteam și fără reguli – atâta timp cât aveam valori: integritate, autenticitate, curaj, responsabilitate, pasiune, inspirație.

Ce a urmat a fost că am renunțat la regulile pe care le luasem de nu știu unde, și exercitându-mi curajul m-am avantat “cu toate pânzele sus” în ce idee aveam și îmbratișam, și toată viața am văzut posibilități pe care alții nu le vedeau și făcut bani. Am creat companii de success, am câștigat bani ca și cum din “nimic” în orice țară în care am trăit, și am fost împlinită cu tot.

Ce mai corectură!

Și asta a fost doar una dintre ele.

Pe data de 21 Iulie 2018, ai ocazia de a rezolva LIVE, alaturi de mine, orice problema care te urmareste de ani de zile si la care inca nu ai gasit o rezolvare.

Despre cat de puternica poate fi o singura sedinta de coaching poti vedea aici:
https://connielarkin.ro/coaching/

Tot aici te poti inscrie la eveniment. Va avea loc la Crystal Palace Ballroms, Bucuresti iar costul este de doar 280 de lei.

Comments are closed.