fbpx

ACTIVAREA SPONTANĂ, ȘI … CUM AM PRIMIT TOATE RĂSPUNSURILE

Una dintre aplicațiile cele mai spectaculoase ale FotoCitirii este Activarea Spontană. În curs se învață Activarea Manuală (procesul prin care obții o informație dintr-o carte atunci când ai nevoie de ea, manipulând fizic cartea).

Activarea Spontană este diferită. Deși ai claritate vizavi de ceea ce doresși să obții fotocitind cărtile alese, nu primești răspunsul imediat, știi doar că îl vei primi cândva, cu siguranță. Prin Activare Spontană se învață limbi străine, se imbogățește vocabularul, se dezvoltă creativitatea, se dobândesc aptitudini, abilități, și multe, multe alte beneficii neimaginate.

Nu m-a surprins, deci, când – la ceva timp de la curs – Alina, manager într-o bancă din București, a împartășit cu mine și grupul din cursul ei o experiență extraordinară care demonstra Activarea Spontană. Ce urmeaza este un citat din email-ul ei:

“Draga Connie și colegi ,

Experiența mea poate părea de basme pentru copii.

În noaptea aceea în care am vazut ‘bucla’ din carte, mi-am ‘rugat’ mintea non-conștientă să mă ajute cu răspunsuri la întrebări la care nu-mi găseam niciun răspuns de ani de zile. Am adormit și în somn a venit la mine un vrăjitor, dintr-acela ca în basmele de copii, cu mantie și coif și mi-a spus că mă va ajuta să aflu răspunsurile.

Ca și când ar fi avut o baghetă magică, m-a atins pe umăr și  a creat la propriu un vid care m-a absorbit într-o secundă – simțeam fizic în somn cum vidul mă atrăgea în interiorul lui, într-o viată palidă și anostă și, incredibil, vă jur, mi-a dat toate răspunsurile.

Apoi, vrăjitorul m-a adus înapoi și fizic, cu tot corpul, am avut sentimentul că mă readuce într-o viață nouă plină de ‘viață’, cu o senzație de nou-născut și mi-a spus: asta era tot ce aveai nevoie să știi.

Mi-era totul atât de clar încât  aveam senzația că văd toate răspunsurile așa cum vezi o piatră într-o apă cristalină care curge…

Ce este interesant este faptul că de câte ori îmi ‘rog’ non-constientul să mă ‘lumineze’, îmi aduce răspunsurile în vis … Nu știu dacă li s-a mai întâmplat și altora, dar mie mi se pare o experiență extraordinară și le-aș dori tuturor același lucru.

Mă simt plină de energie așa cum nu m-am mai simțit de vreo doi ani încoace și am o bucurie inexplicabilă. Mi s-a îmbunătățit memoria, inclusiv cea vizuală, gândurile îmi sunt clare, iar prezentul este mai ‘prezent’ în mine ca niciodată.

Toate cele bune!
Alina”

 

Comments are closed.