fbpx

FotoCitirea – O experiență Extraordinară avută ieri

Conducând cursul de PhotoReading am întâlnit, evident, foarte mulți oameni cu probleme legate fie de volumul de cărți pe care trebuiau să îl citească într-un timp scurt, fie cu cititul încet, lipsit de întelegere.

Când Ioana Tinca, avocat, a venit la curs citea 136 de rânduri în trei minute, iar după doar două zile 450 de rânduri în același timp.

 

Am descoperit că nu am știut cum să citesc până acum

 

La final am întrebat-o ce a primit prin participarea ei dincolo de viteza și întelegerea crescute și două dintre lucrurile pe care mi le-a spus au fost “am descoperit că nu am știut cum să citesc până acum” și “mi-am schimbat relația cu credințele mele, am ieșit alt om din curs”.

În săptămâna de dupa curs, la doar câteva zile am primit următoarele rânduri:

 

Am avut un dosar în instanță unde trebuia să pun concluzii pe fond – ultimul termen, în care trebuia să susțin toate cererile realizate și să combat poziția adversarului.

Mi-am făcut un obicei să nu stau degeaba în sala de judecată, așa că, până mi-a venit rândul, am ieșit pe holul tribunalului și am fotocitit toate cererile din dosar (cererea de chemare în judecată a adversarului, întâmpinarea mea, cererea mea reconvențională, etc). După care, folosind un evidențiator, am început să subliniez ideile pe care doream să le dezvolt în pledoarie.

Am fost absolut surprinsă să descopăr două paragrafe pe care deși le știam conștient, mi-am dat seama că ele conțineau două argumente suplimentare, două raționamente noi pe care nu le constientizasem anterior și care m-au ajutat foarte mult în pledoaria mea finală.

Concluzia: este absolut fantastic ce se întampla când fotocitești un material!!!

Av.Ioana Tinca

Cabinet de Avocat „ Tinca Ioana”

Descoperă și tu beneficiile pe care ți le poate aduce acest curs!
Cum ar fi să înveți de două ori mai repede? Ce schimbări ar apărea în viața ta?

Înscrie-te Acum AICI

 

Comments are closed.