fbpx

VISELE sunt o punte de comunicare între mintea conștientă și mintea non-conștientă

Am citit undeva că Osho ar fi spus că nimeni nu știe ce este mintea, dar că, cu siguranță este una singură, și că din ea suntem conștienți în proporție de 5% – și nu suntem conștienți în proporție de 95%.
Astfel cei 5% mai sunt chemați și “minte conștientă”, iar restul “minte non-conștientă”.
Einstein a chemat aceste “două” minți “rațională” și “intuitivă”.

PhotoReading se întâmplă în mintea non-conștientă sau intuitivă, și în acest caz noțiunea de a “acumula informație” este absurdă, în acest spațiu informația, cunoașterea fiind accesate.

Prin PhotoReading accesezi informație NU acumulezi informație, iar accesul poți să îl faci oricând fotocitind.

Toți oamenii deosebiți din istoria umanității, oameni pe care îi respectăm, admirăm, și care au făcut o contribuție majoră evoluției noastre AU ACCESAT cunoasterea: Leonardo da Vinci, Newton, Mozart, Einstein, Jules Verne sunt doar unele dintre cele mai cunoscute exemple.

O poveste surprinzatoare de accesare a cunoașterii este și aceea a lui Elias Howe care în 1845 a inventat mașina de cusut. El avea o idee despre această masină, și-o imaginase cu un ac care trecea prin material, dar nu putea să își dea seama exact cum ar fi trebuit să funcționeze.

Într-o noapte a avut un vis în care niște canibali se pregăteau să îl gătească pe el și dansau în jurul focului mișcându-și sulițele. Howe a observat că în vârful sulițelor lor era o gaură, și mișcarea pe care o făceau canibalii cu sulițele era în sus și în jos. Aceste doua idei au rămas cu el când s-a trezit și atunci i-a venit idea de a trece ața prin gaura acului la varful acestuia mai degrabă decât la capătul opus. Aceasta a fost o inovație majoră în a face cusutul mecanic posibil.

Noi toți am primit mesaje prin vize, doar că încet-încet ne-am autoconvins să nu ne ascultăm intuiția ci rațiunea.

Părerile pe care le avem despre noi și abilitățile noastre despre a citi și învăța, conduc la experiențele pe care le avem, de încet, limitare, lipsă de înțelegere și greutate de a învăța. Acestea din urmă, la rândul lor, ne întăresc părerile limitative despre noi și abilitățile noastre arătând nimic altceva decât că ne-am permis să fim conduși de rațiunea noastră, nu de geniul intuiției noastre.

Cursul de PhotoReading rupe acesta legatură cu limitările autoimpuse inconștient, și dă acces la potențialul nelimitat pe care îl avem în mintea non-constientă.

Comments are closed.