fbpx

Când a fost ultima dată când ai reflectat asupra propriei gândiri?

Oamenii nu se gândesc niciodata la ’gândirea’ lor.

Pare să fie de la sine înteles că “ei gândesc”.

Într-un citat de care am dat în urmă cu ceva timp am citit că “cea mai rară emoție este să te auzi gândind”.

Toate greutățile, sau așa zisele greutăți din viața noastră, vin dintr-o gândire greșită, și acea gândire greșită este automată, o au toți oamenii, ca o frecvență de radio pe care sunt fixați cu toții.

Ce este și mai straniu este că toți avem credința că stim adevărul despre ce ne preocupă/doare și, de fapt, ce știm este doar un alt gând comun tuturor, și bineînțeles….GRESIT.

Ca exemplu de gândire greșită: tot ce auzi în jur, când oamenii interacționează unii cu alții despre cât de striviti sunt de lipsa de timp. Consecințele acestei conversații sunt uluitoare în ce priveste calitatea vieții, a rezultatelor, relațiilor, a tot ce vrei.

Doar că, dacă ai îndrăzni să spui cuiva că nu exista “lipsă de timp” ar fi iresponsabil, ai fi ridiculizat și apoi, cine ar auzi?!

Și totusi, nu există “lipsa de timp”!

Există doar o conversație că ar lipsi timp, și acestă conversație are consecințe devastatoare.

Nu trebuie să consideri posibilitatea că ai avea o gândire greșită, poți să continui să trăiesti în “lipsă de timp”, strângând din dinți și suportând, până nu va mai fi nevoie. Când în sfârsit “poți să trăiești” pentru că nu vei mai avea nimic de făcut …. din lipsă de ceva de făcut (altă ‘lipsa’), …… vei muri …. fără să fi trăit.

Pe mormântul tau va scrie: “A renunțat la tot ca să facă cât mai multe. Aici zace un adevărat erou.”

Cursul de TimeMaster este un curs în care îți corectezi gândirea, nu pentru că cineva îți spune cum să gândești, ci pur si simplu –datorită antrenamentului ontologic care are loc în curs – îți vezi singur greșelile de gândire și le părăsești.

Ceea ce experimentezi, trăirea de la sfârsitul unei zile de corectare a gandirii, este: putere, libertate și pace sufleteasca în fața fiecărui lucru pe care îl ai de făcut și a tuturor lucrurilor pe care le ai de făcut. Bineânteles că pentru a continua să ai aceste experiențe în viața și după curs, trebuie să practici și să fii prezent.

Comments are closed.