“ ’Nu am timp!’ este o minciuna”

În urmă cu vreo 30 de ani am participat pentru prima dată într-un curs ontologic despre timp. De-atunci am devenit Coach, folosind metoda ontologică de antrenament , și am o relație de dragoste cu această conversație ontologică despre timp, pe care, pentru a o ține prezentă în viața mea conduc periodic cursul de TimeMaster.

Acest lucru mi-a adus multă claritate mentală, rezultate la care nu îndrăzneam să mă gandesc și multă viață trăită, nu doar gândită.

Pe parcursul cursului de o zi, participanții se uită la/identifică conceptele pe care le au despre “timp” și impactul acestora asupra calității vieții lor, după care le abandonează.
Abandonarea acelor concepte și credințe lasă un loc liber în care ei pot apoi, alege să pună alte principii după care să se raporteze la timp, la viața lor, astfel încât să trăiască cu putere, să se bucure că trag aer în piept cu liniște, să se bucure de ce fac când fac și să producă rezultate.

A încerca să înveți să gestionezi timpul pentru a face mai mult în fiecare zi este o aberație din care trăiesc cei mai mulți oameni. Ca să produci rezultate la alt nivel trebuie să schimbi mindset-ul pe care îl ai, nu să te transformi și mai mult într-un robot, copiind mecanic scheme si tehnici de management al timpului care devin, la rândul lor, “alte lucruri de făcut” cu care să te împovărezi.

Alții ne-au spus că productivitatea este să faci cât mai multe lucruri într-o zi, că asta trebuie să înveti/că așa se face, și deși intuiția poate ne spune unora dintre noi că nu este adevărat, continuăm să fim mânați inexorabil către același fel de a fi și fel de a face de parcă nu ne putem despărți ca de un morcov atârnat de un băt in fața noastră.

Acest așa zis morcov pe care nu îl prindem niciodată, dar pe care ‘sperăm’ să îl prindem dacă facem cât mai mult, ne face să ne irosim viața “făcând lucruri”, nefiind niciodata împliniți cu adevărat, nefiind niciodată fericiți cu adevărat.

Cursul de TimeMaster dezvăluie mindset-ul în care te aflii și cum ai ajuns să îl ai, apoi îți arată cum să îl schimbi. De fapt, la sfârșitul cursului ești într-o complet altă relație cu timpul, într-o relație autentică cu tot ce ai de făcut si faci/cu propria viață.

Experiența pe care o ai la completarea cursului este una de claritate mentală, putere, liniște, libertate și prezență nesperată.

Intr-o zi a participat la un curs TimeMaster o elevă în clasa a XI-a, Roxana Colea. Ce mi-a scris la sfârșit a fost și este pentru mine o minunare, mi-a dat încredere că unii dintre noi chiar pot să audă, să vadă, și în cât suntem de extraordinari:

Am descoperit că veșnicul “nu am timp” este o minciună.
Am descoperit că de mine depinde să nu mai trăiesc în această minciună si să îmi asum responsabilitate
”.

Urmatorul curs de TimeMaster are loc pe 14 iulie, si costa 980 lei.
După curs există suport de sprijin în aplicarea tehnicii învățate.

Pentru mai multe informatii poti intra pe http://connielarkin.ro/cursuri/thetimemaster/

Comments are closed.