Genii sau Cerșetori

Entuziasmul si bunele intenții de a învața, chiar bucuria de a învața, sunt disipate, distruse, de incoerența cu care îi invățăm pe cei care sunt la începutul vieții lor sa învețe.
Aceștia ajung să fie oprimați, copleșiți, nefericiți si chinuiți pe întreaga perioadă a școlii. Sistemul liniar de a învăța distruge inteligența, abilitatea de a gândi, abilitatea de a fi prezent.

Dacă prin noroc, soartă, sau ce-o fi, te-ai propulsat cumva în afara acestui cerc vicios mortal – părinți, sistem, profesori, presiunea socială si competitivitatea – te uiți și te îngrozești de docilitatea cu care oamenii se supun acestui jug, și renunță chiar și să îndrăznească să se gândească la posibilitatea de a învăța altfel.

Este ca și cum nu aud că există posibilitatea de a învăța și se bucura în același timp de tot procesul, că suntem genii și ne purtăm în mod iresponsabil ca niște cerșetori orbi.

Poți să înveți cu bucurie, să reții informație care chiar face o diferență pentru tine și te îmbogațește într-o fractiune din timpul pe care îl dedici acum!

PhotoReading este o tehnică care te sprijină să găsești din nou calea către tine si geniul tau.

Comments are closed.