Public & Professional SPEAKING

Connie a fugit din România la doar 24 ani, cu 20 de dolari în blugi. Dacă era prinsă de autorități în aeroport, ar fi fost dată jos din avion și, astfel, ar fi ratat șansa ei de libertate. Destinația era Israel. Acolo era o creștină cu nume evreesc (al soțului “de acte”), complet singură.
După terminarea liceului, cu susținerea unor persoane influente cunoștințe de-ale tatălui ei, Connie nu a mers la universitate ci a obținut unul dintre cele 8 locuri exclusiviste la școala pentru recepționist a Ministerului Turismului. în Israel, a reușit să obțină un post în același domeniu. Acolo a absolvit școala pentru ghizi turistici a Ministerului Israelian de Turism. Acest lucru a fost posibil pentru că vorbea fluent patru limbi străine.
O data ce și-a obținut libertatea fizică, viață a ghidat-o pe alt drum. într-o seară de week-end, în iulie 1983, din întâmplare a găsit ceva ce i-a deschis viața spre niveluri inimaginabile ale trăirii. Acest lucru a fost făcut posibil de Erhard Seminars Training, sau EST training.
în ultimii ani a vorbit în fața a zeci de mii de oameni de la București la Sydney și Kuala Lumpur alături de vorbitori de talie mondială!

îi place să inspire oamenii să fie sinceri, în primul rând cu ei înșiși.

 

Click aici pentru a afla mai multe